17. 08. 2007

Mechanická zařízení
cat - 09:47 | [Téma: Prodej] | permalink
Stroje pro mechanické zpracování surovin, například:

- loupací stroje na zeleninu (škrabky)
- stroje na mytí zeleniny
- stroje pro mechanickou úpravu zeleniny (krájení, strouhání, ...)
- ponorné mixéry
- kutry - řezačky masa - kostkovačky - nářezové stroje - hnětače - šlehače
- vyvalovače těsta - stroje na výrobu těstovin - kráječe chleba
- univerzální stroje
- naklepávače masa, steakery, Tygři (viz Tygr v hlavním menu)

Cenové údaje: ceny kolísají od několika tisíc korun za ruční strojky na zpracování zeleniny do stovek tisíc korun za vysoce výkonné linky na zpracování zeleniny či masa
Napište nám, jaký stroj potřebujete a jak Vás můžeme kontaktovat, abychom s Vámi konzultovali Vaši poptávku.

Na obrázku řezačka masa.

Předchozí: Výdejní technika
Další: Varná technika

Téma

Historie